Spor

Ergin Ataman: Almanya'da polis tarafından tartaklandım

Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR'un başantrenörü Ergin Ataman, Euroleague Final Four'u için gittikleri Berlin'de polis tarafından tartaklandığını açıkladı

Ergin Ataman: Almanya'da polis tarafından tartaklandım
23-05-2024 06:06

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu için Almanya'nın başkenti Berlin'e gelen Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR'un başantrenörü Ergin Ataman, polis tarafından tartaklandığını belirtti.

 Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar tartıştı! Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar tartıştı!

Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

REKLAM NELER YAŞANDI?

EuroLeague Final Four öncesi Fenerbahçe Bekolu taraftarlar ile Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında tartışma yaşandı.

Fenerbahçeli taraftarlar Ergin Ataman aleyhine 'Doping yapsana' tezahüratında bulundu. Bunun üzerine Ergin Ataman'ın da taraftarlara küfürlü karşılık vermesi üzerine tartışmanın boyutu alevlendi ve taraftarlar küfürlü tezahüratlarına devam etti.

Çok sinirlenen Ergin Ataman'ın "Güvenlik görevlileri nerede?" diye bağırdığı görüldü.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER