USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Barış Alper Yılmaz'ın gözü kulağı transfere kapalı!

Galatasaray'da bu sezonun parlayan yıldızı olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın birçok kulübünü peşine takmış olmasına rağmen transferi düşünmüyor. Tamamen futbola ve şampiyonluğa odaklı olan milli futbolcu, kariyerinin bir döneminde Avrupa hayali olsa da EURO 2024 sonuna ka

Barış Alper Yılmaz'ın gözü kulağı transfere kapalı!
19-04-2024 12:05

Galatasaray'da bu sezonun parlayan yıldızı olan Barış Alper Yılmaz, transfer dönemi başlamadan transferin gözdesi olmuş durumda. Geçmişte de Avrupa'dan teklifler alan milli futbolcu kariyerinin en iyi döneminde de yine Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmış durumda.

EINTRACHT FRANKFURT, 15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Barış Alper Yılmaz'ı bir süredir takip eden Eintracht Frankfurt, milli yıldızı gözüne kestirdi. Bundesliga'da altıncı sırada bulunan Alman ekibi, Barış Alper Yılmaz için transfer teklifi yapmaya hazırlanırken Eintracht'ın 15 milyon Euro gibi bir meblağı da gözden çıkardığı öğrenildi.

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ 20 MİLYON ÜZERİ

Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için değerlendirmeye alabileceği bonservis beklentisi ise 20 milyon Euro ve üzerinde...

REKLAM

Sağ bek, sol bek, sağ ve sol açığın yanı sıra santrforda da oynayabilen Barış Alper'i kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılı kulüp, milli yıldız için 20 milyon ve altındaki teklifleri kabul etmeyi düşünmüyor.

SADECE FUTBOLA ODAKLI

Tüm transfer iddiaları bir yana Barış Alper Yılmaz şu anda sadece Galatasaray ile şampiyonluk yaşamaya odaklı.

Takımı ile bir şampiyonluk daha yaşayarak EURO 2024'e formda gitmek isteyen milli futbolcu şu dönemde herhangi bir teklifi değerlendirmeye almayacak. Kariyerinin bir bölümünde Avrupa hayali bulunan Barış Alper, transferle ilgili konuları Avrupa Şampiyonası sonrasına bıraktı.